OpenCart Fatura ve Sipariş Takibi Programı

OpenCart Fatura ve Sipariş Takibi Programı ne işe yarar?

Bu program sayesinde OpenCart açık kaynak kodlu e-ticaret sitesi ile yapmış olduğunuz alışveriş sitenizin, veritabanına bağlantı kurarak gelen siparişlerinizi listeyebilirsiniz. Listelediğiniz siparişi tek tuşla fatura bölümüne aktarabilirsiniz(faturalandırabilirsiniz). Faturalar bilgisayardaki bir veritabanında tutulur sonrasında kesmiş olduğunuz faturaları listeleyebilirsiz. Fatura dizaynını rapor tasarım aracı ile tasarlayabilir, tasarladığınız faturalarınızı yazdıralabilirsiniz. Birden çok alışveriş siteniz var ise , her sitenizin admin paneline he defasında şifre girmeden  programın içinden siparişlerinizi takip edebilirsiniz. Ürünlerinizi listeleyerek güncellemeler yapabilirsiniz. Sipariş detayına girerek siparişiniz bilgilerinizde değişiklik yapabilirsiniz.

Program içinde excel aktarım modülüde bulunmaktadır.  Bu sayede ürünlerinizi excelde hızlı bir şekilde güncelleyip, sitenize tek tuşla gönderebilirsiniz. Ayrıca bu modülde ürün seçenekleri güncelleme ve ekleme mevcuttur.

Eğer bir restorant, kafe vb. gibi bir işletmeniz var ise, sitenizden online sipariş almak istiyorsanız, ve bu siparişleri anlık takip etmek istiyorsanız program işinize yarayacaktır.

Söyle kısaca bir örnek verelim.

Örneğin, Bir restoran işletiyorsunuz, işletmenize ait kurumsal bir web siteniz mevcut, müşterilerinizin  web sitenize girip sipariş vermesini istiyorsunuz. OpenCart kurarak, (sub domaine veya klasöre) ürünleriniz girin. Müşterileriniz siparişleri buradan versin. Programı da restoranınızda bir bilgisayarınıza kurun, Her sipariş geldiğinde otomatik olarak size sesli bir uyarı vererek siparişiniz gözükecektir. Bu sayede bazı sipariş sitelerine verdiğiniz komisyondan kurtulursunuz. Buyurun size bir yöntem.

Programın deneme sürümünü nasıl indirebilirim.

Programın deneme sürümünü indirerek ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Beğenmediğiniz taktirde programı rahatlıkla bilgisayarınızdan kaldırabiliriniz.

 

OpenCart Fatura ve Sipariş Takibi Programı, Eklentisi

OpenCart fatura kesme, sipariş takibi, sipariş uyarısı, fatura dizaynı, tek tuşla veri gönderim, hızlı ürün güncelleme işlemlerinizi programdan yapabilirsiniz.

OpenCart, OpenCart Fatura, OpenCart Sipariş, OpenCart Sipariş takibi, Opencart E-ticaret, Opencart tema, xml modül, xml entegrasyon, türkçe opencart, OpenCart Modül, OpenCart xml, ecommerce,eticaret,shopping, cart, e-commerce,alışveriş,theme, tema, template, module, modül, payment, product, shipping, türkiye, turkey, open, source, açık, kaynak, opencart demo,opencart fatura tasarımı,opencart fatura kesme, opencart fatura dizayn,opencart ticaret,opencart soruce code, opencart veri gönderim, open cart hızlı ürün güncelleme, ürün güncelleme,

 

Yorum bırakın